Okulumuz Hakkında

Karacaören Mah. Kumluca/Antalya
 Fotoğrafı

VİZYON

Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarısı ve davranışları ile birleştirilmiş sınıflı okul olarak diğer okulların seviyesine ulaşmaya gayret etmek.

MİSYON

A)Kişisel Açıdan; 1.Türkçeyi doğru kullanma, tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve becerileri kazandırmak. 2.Tüm öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan, doğru düşünebilen, bilgili, becerikli, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. B)Toplumsal Açıdan; Atatürk ilke ve inkılaplarına, T.C. Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak, hak ve sorumluluklarını bilen, milli, toplumsal değerlere sahip, ülkesini, milletini, bayrağını seven yurttaş olma bilinci kazandırmak. C) İnsan İlişkileri Açısından; Başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, işbirliği içindeçalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, iyi, mutlu ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.

Öğretmen

klima,soba

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Öğretmen sağlık ocağı lojmanını kullanmaktadır.

ADSL (4 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık